+30 210 49 62 580

Η Εταιρεία

 

H ιστορία των ραβδιστικών μας έχει ξεκινήσει από το 1970, όταν δουλεύοντας ως τεχνικός στην κατασκευή ελαιοτριβείων ο Aναστάσιος Aγγελής άρχισε να αναρωτιέται βλέποντας τους αγρότες να ραβδίζουν με ξύλινα ραβδιά γιατί δεν υπήρχε ακόμα στην ελαιόφυτη Eλλάδα μας ένα μηχάνημα ευκολόχρηστο που να ρίχνει τον καρπό από το δέντρο.

Άρχισε τότε να δουλεύει στο μυαλό του την κίνηση του ραβδιού που έκαναν αιώνες τώρα οι αγρότες μας για να ρίξουν τον καρπό στο έδαφος και συνέλαβε την ιδέα της παλμικής κίνησης που έγινε η βάση για όλες τις δημιουργίες ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων, δικών μας και μη.
Ξεκίνησε με μοτέρ αέρος, λαδιού και τέλος με μοτέρ ηλεκτρικό DC.

Mε το πέρασμα των χρόνων καταφέραμε να τελειοποιήσουμε το πρώτο παλμικό μηχάνημα στον κόσμο της ελιάς. Tο ελαιοραβδιστικό που οι λάτρεις του ονόμασαν κουπεπέ και εξακολουθεί ακόμα να κρατάει την πρώτη θέση στην καρδιά και στον ελαιώνα της Eλλάδας.

Tο μεράκι και η μεγάλη αγάπη μας για την ελιά μας οδήγησε στην πορεία στην κατασκευή και των άλλων 7 ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων με μοναδικές καινοτομίες, ξεχωριστά πλεονεκτήματα, πάντα μπροστά από την εποχή τους που η στιβαρότητα τους και η μεγάλη τους αποδοτικότητα εξακολουθεί να τα καθιστά πάντα πρώτα στην συνείδηση του αγρότη.

 

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Τα μηχανήματα της Αγγελής ελαιοραβδιστικά εκτός από τους αγρότες της Ελλάδας τα εμπιστέυονται ακόμα αγρότες από Ιταλία, Ισπανία , Ισραήλ, Τυνησία, Γαλλία και Πορτογαλία.  Στόχος είναι να μπορέσουν τα ποιοτικά μας μηχανήματα να φτάσουν σε περισσότερους αγρότες και σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Service

Olive shaker, electric olive harvester, electric olive shaker, olive shaker rake, olive picker, electric olive picker

Eγγύση

Παρέχουμε εγγύηση δύο (2) ετών καλής λειτουργίας του συνόλου των στοιχείων που συνθέτουν το ελαιοραβδιστικό.

Η κάλυψη βλαβών που προέχονται από φυσιολογική φθορά, υπερφόρτωση ή κακή μεταχείριση δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση.
Βλάβες οι οποίες προέκυψαν λόγω ελαττωματικού υλικού ή σφάλματος της κατασκευής αποκαθιστάνται με δωρεάν αντικατάσταση των ελαττωματικών ανταλλακτικών ή τη δωρεάν επισκευή.
Παράπονα για την λειτουργία της μηχανής, γίνονται δεκτά μόνο αν και εφόσον δεν έχουν πραγματαποιηθεί δομικές επεμβάσεις στη μηχανή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος και τήρηση του προγράμματος συντήρησης της μηχανής.

Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση:
1.    Επέμβασης από μη εξουσιοδοτημένα άτομα
2.    Τοποθέτηση μη γνήσιων ανταλλακτικών
3.    Αφαίρεση ή προσθήκη επιπλέον εξαρτημάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας για θέματα service