+30 210 49 62 580

Ονομάζομαι Αναστασιος Αγγελης και είμαι ο νεότερος εκ των ιδιοκτητών της Εταιρείας. Στο σημερινό άρθρο σκοπός μου είναι η παρουσίαση  και μια μικρή ανάλυση των Νεων Ελαιοραβδιστικων μηχανημάτων στην Ελληνική και μεσογειακή αγορά.

Πριν απ αυτό όμως νιώθω πως έχω χρέος να αποδοσω ένα μικρό  φόρο τιμής στον Αναστάσιο Αγγελή τον πρεσβύτερο αφού από εκείνον ξεκίνησαν “όλα για όλους “

καθώς έχει στην κατοχή του την παλιότερη ευρύσυτεχνια  σχετικά με την παλμική κίνηση.

Η παλμική κίνηση  έχει υιοθετηθεί ως ο συχνότερος τρόπος έλαιοσυγκομιδής παγκοσμίως .

Τα χρόνια περνούν και όπως εξελίσσονται όλα γύρω μας με ιλιγγιώδεις ταχύτητες από το αυτοκίνητο που οδηγούμε μέχρι το κινητό που επικοινωνούμε έτσι εξελίσσει και η εταιρείας μας τα εργαλεία συγκομιδής ελαιόκαρπου κοινώς «ελαιοραβδιστικα »   

 Έχω την τιμή και την ευλογία να ταξιδεύω την Ελλάδα μας καθώς και τος άλλες δυο μεγάλες αγορές ελαιολάδου Ισπανία και Ιταλία κάθε χρόνο . Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι σίγουρα δεν υπάρχει ούτε δυναται να υπάρξει ποτέ να υπάρξει μόνο  ένα και συγκεκριμένο ελαιοραβδιστικα ιδανικό για όλες τις ποικιλίες ελαιόκαρπου.

Η εταιρεία  Αγγελης ελαιοραβδιστικα επενδύει στον ηλεκτρισμό ως την  ιδανικότερη πηγή ενέργειας των μηχανημάτων . Τα ξεκάθαρα ωφέλη της ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυο: μηδενική ρύπανση και μεγαλύτερη οίκονομια.

Προχωρώντας στην παρουσίαση ξεκινάω με το μακροβιότερο ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό στην ελληνική αγορά το Αγγελης 1 ή το λεγόμενο κουπεπε.

Σκληροτράχηλο ελαιοραβδιστικό με στιβαρή κατασκευή και πολύ καλή διείσδυση στα πυκνά σημεία του ελαιόδεντρου.

Προχωράμε με τον  Astera cf 4x4 “Αχινό” ονομασία που πήρε λόγω του σχήματος στην κεφαλη του μηχανήματος.

Είναι ένα πολύ αποδοτικό και γρήγορο μηχάνημα στην έλαιοσυγκομιδη. Η πολύ στιβαρή κατασκευή του και η ποιότητα των υλικών μας το διαφοροποιεί απο την πληθώρα κατασκευαστών που υπάρχουν πλέον στην αγορά . Ξεκάθαρη και ξεχωριστή διαφοροποίηση του Astera 4x4 «αχινου « της εταιρείας μας είναι τα εκκεντρα αντίβαρα τα οποία παραθέτω στην εικόνα με τα οποία ζυγoσταθμίζουμε απόλυτα το μηχάνημα με συνέπεια την μεταφορά μηδενικών κραδασμών στον χρήστη.

Τα δυο καινούργια αδερφάκια του  είναι ο Asteras Max 6x6  ο οποίος μας προσφέρει ταυτόχρονα με την ανεξάρτητη κίνηση του κάθε ημισφαιρίου στην κεφαλή και το μεγαλύτερο εύρος ραβδισμού που υπάρχει μέχρι σήμερα στην παγκόσμια αγορά .

Το τελευταίο αδερφάκι είναι ο Asteras electric οποίος είναι αμιγώς ηλεκτρικος ακολουθώντας απόλυτα την  τάση της εποχής και την φιλοσοφία της εταιρείας μας,  αφού δουλεύει αποκλειστικά από μπαταρία είτε επιδάφια είτε μπαταρία πλάτης λιθίου της εταιρείας μας  ,την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τους αντιπροσώπους μας .Έχει στηριχτεί στο βασικό μοντέλο και best seller της εταιρείας μας Asteras cf 4x4  όμως φέρει brushless μοτερ χωρίς ψύκτρες και διαθέτει dimmer ακρίβειας για την ρύθμιση των στροφών όπου εσείς επιθυμείτε .Ταυτόχρονα είναι και ο ελαφρύτερος αχινός της  αγοράς .

Κλείνοντας το άρθρο μας θα ήθελα να σας παρουσιάσω το Amolivo  και το Amolivo Telescopic τα οποία θεωρούνται από πέρσι που κυκλοφόρησαν με τεράστια ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό ως τα γρηγορότερα και ταχύτερα ελαιοραβδιστικα στην ελαιοσυκομιδη.

Δεν θα πούμε αλλά εδώ αφού μπορείτε να δείτε την πράσινη Ferrari μας, σε όλους τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους μας στην Ελλάδα .

Τρεις γενιές σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης

Ονομάζομαι Αναστασιος Αγγελης και είμαι ο νεότερος εκ των ιδιοκτητών της Εταιρείας. Στο σημερινό άρθρο σκοπός μου είναι η παρουσίαση  και μια μικρή ανάλυση των Νεων Ελαιοραβδιστικων μηχανημάτων στην Ελληνική και μεσογειακή αγορά. Πριν απ αυτό όμως νιώθω...

Πως θα αντιμετωπίσετε το κυκλοκόνιο, την καλόκορη και τον πυρηνοτρήτη

Προσβολή από κυκλοκόνιο - Φωτογραφία:  Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης Προειδοποιήσεις και συμβουλές για να αντιμετωπίσετε κυκλονόνιο, καλόκορη και πυρηνοτρήτη εκδόθηκαν από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών &...

Διαχείριση ζιζανίων στους ελαιώνες

Τα ζιζάνια ανταγωνίζονται τα δένδρα της ελιάς στην προσρόφηση νερού και θρεπτικών στοιχείων, δημιουργούν προβλήματα κατά την συγκομιδή, όταν είναι ξερά αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς κατά τους θερινούς μήνες, είναι ξενιστές επιβλαβών οργανισμών, αυξάνουν...

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Ανατροπή του περσινού κακού έφερε η 2017-2018

Οι φετινές παραγωγές ελαιολάδου «ξόρκισαν» το κακό περσινό προηγούμενο, μια χρονιά για την οποία οι ελαιοπαραγωγοί είχαν να λένε «να φύγει και να μην ξανάρθει». Έτσι, ακόμα και στις περιοχές όπου οι καιρικές συνθήκες ανέτρεψαν τις αρχικές πολύ αισιόδοξες...

Μαζέψτε τις ελιές σας εύκολα και οικονομικά με Ελαιοραβδιστικά Αγγελής