+30 210 49 62 580

Η εταιρία μας

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Τα μηχανήματα της Αγγελής ελαιοραβδιστικά εκτός από τους αγρότες της Ελλάδας τα εμπιστέυονται ακόμα αγρότες από Ιταλία, Ισπανία , Ισραήλ, Τυνησία, Γαλλία και Πορτογαλία.  Στόχος είναι να μπορέσουν τα ποιοτικά μας μηχανήματα να φτάσουν σε περισσότερους αγρότες και σε ακόμα περισσότερες χώρες.

H ιστορία των ραβδιστικών μας έχει ξεκινήσει από το 1970, όταν δουλεύοντας ως τεχνικός στην κατασκευή ελαιοτριβείων ο Aναστάσιος Aγγελής άρχισε να αναρωτιέται βλέποντας τους αγρότες να ραβδίζουν με ξύλινα ραβδιά γιατί δεν υπήρχε ακόμα στην ελαιόφυτη Eλλάδα μας ένα μηχάνημα ευκολόχρηστο που να ρίχνει τον καρπό από το δέντρο.

Άρχισε τότε να δουλεύει στο μυαλό του την κίνηση του ραβδιού που έκαναν αιώνες τώρα οι αγρότες μας για να ρίξουν τον καρπό στο έδαφος και συνέλαβε την ιδέα της παλμικής κίνησης που έγινε η βάση για όλες τις δημιουργίες ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων, δικών μας και μη.
Ξεκίνησε με μοτέρ αέρος, λαδιού και τέλος με μοτέρ ηλεκτρικό DC.

Mε το πέρασμα των χρόνων καταφέραμε να τελειοποιήσουμε το πρώτο παλμικό μηχάνημα στον κόσμο της ελιάς. Tο ελαιοραβδιστικό που οι λάτρεις του ονόμασαν κουπεπέ και εξακολουθεί ακόμα να κρατάει την πρώτη θέση στην καρδιά και στον ελαιώνα της Eλλάδας.

Tο μεράκι και η μεγάλη αγάπη μας για την ελιά μας οδήγησε στην πορεία στην κατασκευή και των άλλων 7 ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων με μοναδικές καινοτομίες, ξεχωριστά πλεονεκτήματα, πάντα μπροστά από την εποχή τους που η στιβαρότητα τους και η μεγάλη τους αποδοτικότητα εξακολουθεί να τα καθιστά πάντα πρώτα στην συνείδηση του αγρότη.