Γιορτάζοντας τα 45 χρόνια στην κατασκευή ελαιοραβδιστικών δημιουργήσαμε το ARPYIA X, το δέκατο (λατινικό Χ) μηχάνημα στην παραγωγή μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους αγρότες της Ελλάδας μας και του κόσμου ότι το επετειακό μοντέλο της εταιρείας ΑΓΓΕΛΗΣ θα φροντίσει τόσο την ελιά σας, αφού προκαλεί μηδενική ζημιά στον καρπό του ελαιόδεντρου, όσο και εσάς αφού είναι το ελαφρύτερο μηχάνημα της αγοράς (2,1kg).

Το Νέο ARPYIA X πρωτοπορεί γιατί διαθέτει:

  • ΤΟΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ( 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ) 
  • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ)
  • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ 
  • ΝΕΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ (2.1KG)
  • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 
  • ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΡΑΒΔΟΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΩΝ

Με μία ματιά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Tύπος κίνησης Παλμική κίνηση με δόνηση
Τύπος κεφαλής 2 έκκεντρα, 2 διοστήρες ατσαλένια γρανάζια,8 ράβδοι ανθρακονήματα
Στροφές/λεπτό κεφαλή 700-1450rpm @ 12V DC
Moτέρ 750 Watt (Brushless)
Απόδοση 250 –350kg kg ελαιοκάρπου/ώρα
Άρχικό μήκος 2,30m (έως 3,3μ με προέκταση)
Βάρος 2,1kg (χωρίς καλώδιο)
Προέκταση Δυνατότητα προέκτασης 1.0m
Μήκος καλωδίου 15m ( για χρήση με γεννήτρια ή μπαταρία)
Μέση κατανάλωση 6A / ώρα

H ΚΙΝΗΣΗ

Το ARPYIA X είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ (τύπου brushless) και με ρυθμιστή στροφών έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις παλμικές δονήσεις του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της ελιάς.
Οι 6 σκάλες λειτουργίας που κυμαίνονται από 700 έως 1450 παλμικές δονήσεις το λεπτό καθώς και η υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές κάνουν το ARPYIA X το απόλυτο εργαλείο για την συγκομιδή κάθε τύπου ελιάς.

Η ΚΕΦΑΛΗ

Τo ARPYIA X είναι 100 % Ελληνικής κατασκευής με πατενταρισμένο μηχανισμό δικής μας επινόησης, που αποτελεί ελαιοραβδιστικό διπλής χτένας με ανθρακονήματα.

 

2 έκκεντρα, 2 διοστήρες ατσαλένια γρανάζια,
8 ανθρακονήματα

Μηδενική φθορά
Απόλυτη ζυγοστάθμιση

 

Περισσότερα

Μοναδική διάταξη ανθρακονημάτων 5m πάνω σε δυο ξεχωριστές βάσεις .Η κάθε βάση φέρει 4 ανθρακονήματα που είναι γερά στερεωμένα με ειδικό ελαστικό καλούπι δικής μας επινόησης .Οι δυο βάσεις σχηματίζουν σχήμα V και κινούντααντίθετα η μια από την άλλη όπως οι υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου καταφέρνοντας άνοιγμα 45 πόντων και κλείσιμο απόλυτα ελεγχόμενο προς αποφυγή ψαλιδίσματος.

ΤΟ ΜΟΤΕΡ

Αποδοτικό μοτέρ 750W τύπου Brushless.
Ο ρυθμιστής στροφών με 6 σκάλες δίνει στο ARPYIA X την δυνατότητα εύρους 700-1450 παλμικών κινήσεων το λεπτό στα 12v για να μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Περισσότερα

Μεταφέραμε τον, ειδικά τροποποιημένο για τις ανάγκες του ARPYIA X, δοκιμασμένο μηχανισμό του ΑΓΓΕΛΗΣ 1(ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ) μέσα στην κεφαλή και μαζί με το τελευταίας τεχνολογίας τύπου brushless μοτέρ καταφέραμε να δώσουμε 700-1450 παλμικές κινήσεις το λεπτό στα 12v (μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 20V DC).

Λειτουργεί με μπαταρία 80 Α για 8 ώρες. Επίσης χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 100A βαθιάς εκφορτίσεως έχετε τη δυνατότητα λειτουργίας 2 μηχανημάτων ΑΡΠΥΙΑ ταυτόχρονα για 8 ώρες .